2 weken oud

Wat gaat het allemaal toch snel. De pupjes zijn al 2 weken oud en zijn al heel wat veranderd. De oogjes beginnen stilaan open te gaan en het worden nu echte kleine acrobaatjes. Ze oefenen om op hun pootjes te kunnen staan met vallen en opstaan. Ja ze waggelen al heel wat rond....

 

pup 1

Het "dikkertje" van de bende. Hij weegt al bijna 900g. Wat gaat dat vooruit zegt, wetende dat hij bij geboorte 365g was. Hij is ook erg onder zich uit.

 

 

pup 2

Waar pupje 1 de grootste slokkop is, is deze meid diegene die het minste eet. Ze doet het ook wel heel goed en heeft ook een mooi gewicht, maar is niet altijd zo handig en onder zich uit aan de melkbar. Verder een heel vinnige dame.

 

pup 3

Dit is een zalig kereltje. Hij is rustig en toch bij de pinken.

 

pup 4

Deze lieve meid is een schat. Ze is van de teefjes de meest rustige. En kijk, hier zie je al kleine spleetjes aan de ogen.

 

pup 5

Dit mannetje lijkt heel erg op zijn broertje (pup 3). Hij is ook rustig en laat zich toch niet doen.

 

pup 6

Deze  schat is van gewicht ook helemaal op de normale curve nu. Ze doet het heel goed. Ze heeft dan ook wel wat karakter. Maar kijk die oogjes eens. Hierin is ze de eerste van de bende die haar oogjes al redelijk open heeft. Schattig toch.

 

back